Ödets ironi

Medan svenskarna klär sig i slöja för att visa sitt stöd för de förtryckta muslimerna... Så pågår en betydligt mer LOGISK kamp på en helt annan plats: http://www.dailynewsegypt.com/2013/08/22/we-will-wear-dresses-on-24-august/

Så... Detta köper jag! Istället för att kämpa för alla svenskars rätt att BÄRA slöja (vilket faktiskt redan är både laglugt och relativt vanligt) borde väl fokus ligga på varje människas rätt att TA AV SIG slöjan?

:)

Idag har vi varit i skogen, hela familjen. Plockat några liter björnbär som vi funderar på att safta eller sylta.

Alice och Mika sprang rundor medan vi gamlingar plockade bären... Alexander åkte i bärmesen på min rygg där han hade drömläge då han ÄLSKAR att dra i folks hår. Tror han slitit av mig halva skalpen! Men han var i alla fall glad och han tyckte det var lajbans att åka där.

Sen blev det en tur in på godishuset, det är ju lördag :) Har ni sett en treåring med en egen peng i en affär som BARA har massor av godsaker? Ojoj. Fast hon vill mest bara ha. Hon äter inte speciellt mycket godis... Vilket innebär att en hel del gottis blev över till morsan ;) nomnomnom!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0