Östersund

Familjen Mattisson är på semester i Sverige... Vi har lämnat härliga Härnösand och höga kusten, för att istället landa i Östersund.

Igår var vi på Stocketitt och fikade och turistade oss riktigt (bilder kommer givetvis sen nån dag!), sen inhandlades en superfräck potta på barnens hus till Alice.

Dagen idag fylls med mer turistande, vi ska luncha på Arctura och sen leka lite i badhusparken. Sen ska vi även på Jamtli en dag och Exponorr innan vi rullar söderut igen.

Det är underbart att ha semester!

Äter själv på ikea

img_4099 (MMS)

Äter själv på ikea


Hur ni kan se äldre inlägg...

Jag har haft lite trubbel i paradiset... Jag vet inte hur man får till en "Äldre inlägg"-knapp på förstasidan och ryktet säger att blogg.se inte har den funktionen så om jag vill ha det måste jag koda om totalt eller byta sida. Jag orkar inget av det.

För att komma till äldre inlägg klickar ni på kategori (sist i samtliga inlägg finns en text, exempel: 2011-06-25 @ 18:44:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks () )

och eftersom jag lagt alla som "Allmänt" nu så kommer samtliga inlägg med då... Så ni kommer helt enkelt in på bloggen genom en liten bakdörr där knappen äldre inlägg finns längst ner på sidan! Jag har dessutom ändrat nu så det visas de 25 äldsta inläggen på förstasidan istället för 15.

Idiotförklaring: Klicka på ordet "Allmänt" i slutet av valfritt inlägg och sen scrolla ner till bottnen av sidan som kommer upp - där kan ni söka er tillbaka till äldre inlägg.

Förstår ni inte så säg till...

Anledningen till grymmers mycket mms-bilder nu är för att Halebop är söta och bjuder mig på fria mms hela helgen. Me like!

Tittut ur husvagnen

img_5525 (MMS)

Tittut ur husvagnen


Får man komma in i den här husvagnen??

img_0920 (MMS)

Får man komma in i den här husvagnen??


Mormor Bettan o Nisse

img_5107 (MMS)

Mormor Bettan o Nisse


Parents of Alice

img_1023 (MMS)

Parents of Alice


Moa och Johan leker i parken

img_0853 (MMS)

Moa och Johan leker i parken


Mika vid höga kusten

img_4530 (MMS)

Mika vid höga kusten


Mika leker i fontänen

img_8105 (MMS)

Mika leker i fontänen


Hälsning från höga kusten...

img_8986 (MMS)

Hälsning från höga kusten...


Dragkamp

img_5299 (MMS)

Dragkamp


Middag

img_2885 (MMS)

Middag


Voffarna

img_0533 (MMS)

Voffarna


Skånska flaggan... Hur tusan gick det till?!

img_8110 (MMS)

Skånska flaggan... Hur tusan gick det till?!


Torpet

img_5664 (MMS)

Torpet


Pet of Alice

img_4026 (MMS)

Pet of Alice


Moa.........

img_1338 (MMS)

Moa.........


Alices mormor

img_5081 (MMS)

Alices mormor


Mika har också kompis

img_8544 (MMS)

Mika har också kompis


Busar med mormor bettan

img_9090 (MMS)

Busar med mormor bettan


Alice på torpet

img_4298 (MMS)

Alice på torpet


Mother och father of Alice har ledigt en s...

img_5158 (MMS)

Mother och father of Alice har ledigt en stund när våra tjejer leker med sina morsyskon


Fina Alice på midsommar med blomsterkransen

img_7937 (MMS)

Fina Alice på midsommar med blomsterkransen


Johan och Alice kollar flötet..

img_7321 (MMS)

Johan och Alice kollar flötet..


På väg till stan

img_0544 (MMS)

På väg till stan


Frukost hos mormor Bettan och Nisse

img_7035 (MMS)

Frukost hos mormor Bettan och Nisse


Moster moa

img_8685 (MMS)

Moster moa


Pappa och johan bygger tält

img_6784 (MMS)

Pappa och johan bygger tält


Testar mms från nya telefonen... Fungerar ...

img_3506 (MMS)

Testar mms från nya telefonen... Fungerar detta så ska ni alla få följa med på vårt midsommarfirande


Beslutat

Läget är stabilt. Vi åker.

Over and out.

Läget otäckt oförändrat

Johan är hos sin pappa och jag är hemma med Alice och Mika. Mycket mer maktlös än såhär blir man inte. Några nyheter i vad som händer kan jag tyvärr inte ge, för jag vet faktiskt inte.

Här hemma rullar allting på. Jag har startat ugnen nu för att grädda pitabröden till middagen som vi ska äta när Johan så småningom kommer hem... Alice fick burkmat förut idag och sover sött nu. Mammas älskade prinsessa!

I övrigt har jag inte gjort så mycket... Jobbat idag, kommit hem och tagit över barnet så Johan fick åka iväg igen... Inget speciellt annat. Tänkte egentligen packa till resan idag men eftersom det ännu är osäkert om vi åker så väntar jag. Det går ju rätt fort att göra samma eftermiddag som vi ev åker också, även om jag är en sån där planeringsmänniska som helst packar en månad i förväg.

Renoveringen av hallen som skulle bli färdig idag är rätt så tveksam också... Men det enda krav jag har haft är att vi är klara med alla projekt innan Alice fyller år, så här inte är byggkaos när vi har en massa gäster... Och jag både tror och hoppas att de sista våderna tapet hänger uppe i hallen innan dess :)

Det är ju inte för intet man gifte sig med en målare!

Tackar och vidarebefodrar alla hälsningar till svärfar...
Ha en fin kväll alla!


Vad som händer nu

Min kära svärfar gick och fick en hjärtinfarkt mitt i sommarstressen, så nu står allt stilla och håller andan. Många av mina släktingar har smsat och ringt för att få veta hur det är med honom och hur vi nu gör med vår midsommarresa så jag säger det här en gång för alla:

Jag vet inte. Han lever och ligger inlagd och imorgon ska de se vad de ska göra. Självklart stannar vi hemma över midsommar om läget är fortsatt osäkert, men som sagt så vet vi inte nu och jag får återkomma ang midsommar till er allihopa - det blir lite "ring inte mig, jag ringer er!"


Svar på tal

Maria - Albins mamma om trött men glad:
Hej! :)

jag tänkte på det för ett tag sedan hade du en liten frågestund och jag satt då och masserade de grå för att komma på en fråga - men då stod det still! Ända till nu! skrattar Nu har jag en fråga! :)

Du har ju berättat om hur du och Johan träffades, men var det nere i Skåne? För du är ju från Norrland så jag bara undrar hur du hamnade nere i Skåne? Om det var Johan som drog ner dig eller vad det var? nyfiken efter som jag flytt Skåne

samt..

Om du fick ge Alice ett råd eller en önskan på vägen genom livet , vad skulle det vara?

// Maria

Tja, jag hade gärna påstått att Johan kom ridandes på en vit springare och hämtade mig från mitt torn à la sagobok... Men Johan kom in i mitt liv när jag redan hade bott här nere två år (så, ja... Det var här vi träffades)

Jag hamnade i skåne av ren tillfällighet. Jag levde ihop med en psykopat och behövde komma iväg, så jag sökte universitet och högskolor runt om i hela Sverige och kom först in på skola i mälardalen och var på god väg att flytta dit istället när någon ringde från radio p4 här i stan och undrade om jag var intresserad av utbilningen som jag sökt här nere och lite sånt och då började jag fundera lite mer på den... Och med bostadsgaranti (något jag ändå inte nyttjade eftersom jag tog min sista lön på mitt gamla jobb och köpte en bostadsrätt) och lagom stor stad i mina ögon så packade jag och drog med en veckas varsel.

För Alice önskar jag medgång, rikedom och lycka... Och min hälsning till henne är att bara vara sig själv och vara stolt över den hon är, för det finns ingen som kan ersätta henne!

trött men glad

Trött är mamman som bloggar. Sliten efter tre intensiva dagar... Men imorrn är det fredag!! Ska bli superskönt med helg.

Igår var vi på föräldramöte på dagis inför den stora starten där i slutet av augusti... Alla Alices vänner har hamnat på andra avdelningen så det blir nästan bara nya ansikten för henne. Förutom EN unge som jag fasar lite för att lämna mitt barn med (pure evil) - det var så där så jag fick lite ont i magen när jag insåg att de skulle gå tillsammans.

Det här andra barnet rår självfallet inte för att det är så fruktansvärt elakt och våldsamt... Föräldern har lite fri-uppfostran-idéer som spårat ur. Och nej, det är inte en åsikt som endast jag har, det var fler än jag som drog lite efter andan när "klasslistan" lästes upp. Men personalen som ska ta hand om min dotter verkar jätteduktiga och rara så jag tror säkert det kommer lösa sig utmärkt.

Inskolningen ska Johan ta med vår dotter. För Alices skull... Jag känner mig själv och vet att jag kommer gråta första gångerna hon ska lämnas, så då är det bättre om han tar det i början så hon inte påverkas av mina känslor och blir orolig.

Annars idag? Tja, jag har jobbat... Kört massa bil och promenerat en massa... Knuffats med kossor och ätit lunch på en sten vid en vacker sjö. Sen åkte jag in på kontoret och upptäckte att min kollega hade ställt plantor (busktomat och äggplanta) på mitt skrivbord, så jag blev lite extra glad. Så när Johan kom ner och lämnade Alice så fick han ta med sig plantorna hem.

Sen gick jag och Alice och Jeanette och Mio en runda på stan... Shoppade lite på aima till mammorna och sen gick vi och köpte dagisväska... Alice fick själv välja mellan nyckelpiga och tiger och hon valde denna:Sen gick vi en runda på HM och där hittade jag lite till tjejen på rean... En ny klänning blev det bland annat. Jag älskar att jag har en dotter som jag kan klä i sköna sommarklänningar nu när det är så grisvarmt ute!!

Nu ska jag sätta mig och skriva packlista inför vår långa resa som nalkas!

Det här är Alice

Det här är Alice. Alice är tio månader. Hon vill gärna att hennes mamma kommer hem efter jobbet!

Ja... Det kan ni ju tänka på, alla ni blockmongon där ute som uppenbarligen hittade era körkort i flingpaket!

Hur förbenat svårt är det för vuxna (för det hoppas jag innerligt att alla som kör är!) människor att hålla en rimlig hastighet, hålla avstånd till bilen framför och FÖR GUDSSKULL; slänga en blick i döda vinkeln INNAN man kastar sig ut i omkörningsfilen!!

Ibland önskar jag att jag vore polis istället. Då hade jag stannat er, slagit er med en käpp och sen KÄKAT UPP era fling-körkort.

Oftast önskar jag ännu mer att en riktig polis ska stå bakom nästa krön och plocka er, så jag kan tuta och vinka sen när jag kör förbi.

Kan dessutom dela med mig av lite fysisk fakta:

-Man kommer inte fram snabbare för att man ligger 4 cm bakom bilen framför... Du är bakom, lev med det tills det kommer en lämplig plats att köra om. Fast helst borde du bara stanna på närmaste p-ficka och ge dig själv stryk.

Nu är min sena lunchrast slut. Ska fortsätta jobba.

Till mormödrarna

Ja, både min och Alices mormor... Här kommer en efterfrågad ny film på vår nu 10 månader gamla lillskrutt.

Och en bild på nya affärsnöjet: Bilkörning!

Brrrrrmmmmmmmmmm....

Det kostar att ligga på topp!

Idag kom skattepengarna... Och precis som jag lovade min dotter så körde vi direkt in på kids corner och köpte den här:En ny, fin bilstol! Inte bara det - det är dessutom den bästa på marknaden enligt flera test jag kollade innan samt att den är grymmers bekväm för henne att åka i, något vi värderar högt då vi åker en hel del bil.

Mycket nöjd med vårt köp, ska bli grymt skönt att hon slipper åka babyskyddet mer för hon har varit på gränsen till för stor för det nu ett tag. Nu är vi redo för vår midsommarresa!! Norrland - snart kommer vi!

Alice var helt slut nu när vi kom hem... Vi åt lite kyckling och ris och sen somnade hon i soffan kring 18. Hade inte hjärta att väcka henne så sent så jag bar in henne i sängen redan då så får vi se om hon vaknar 5 istället imorrn då. Hon har sovit lite dåligt nu några nätter, vet inte om hon vaknar av de oväder som dragit över oss eller om hon drömmer mardrömmar. Det enda vi (läs: hennes pappa) kan göra är att finnas där, vagga lite och trösta.

Ja, för hör och häpna! Jag har inte klivit upp en enda gång nattetid sedan jag började jobba! Johan tar sin uppgift som hemma-man på fullt allvar och masar sig minsann upp på nätterna! Något som hans fru gillar. Mer sömn åt mammor!

Började baka kladdkakemuffins, men upptäckte precis att alla bullformar är slut! Jag som hade så mycket såna... Måste ha råkat kasta dem. Har stora cupcake-formar hemma, men kladdmuffinsarna blir inte bra i dem - de blir härligt seg-kladdiga i bullformarna, något jag inte alls lyckas återskapa i något annat. Får väl köra en runda när maken kommer hem.

Father of Alice

Ja, dessa bilder kräver ingen förklaring enligt mig. Det är ren kärlek.
Mina älsklingar

Beachbilder

Beachdagen inleddes som känt med ett besök hos mannen i mitt liv... Nej, inte Johan! OTTO!! 

Även Ben och Jerry kan känna sig slagna, för det finns inget som överträffar otto-glass på Åhus strand på sommaren!

Blåbär och choklad i en nybakad våffelstrut! Mmmm


Sen sprang vi från vågorna en stund innan vi doppade oss... Nej, mamma var inte klädd för bad - ändå var hon blötare än Thyras mamma som var smart nog att ta på sin bikini.

Michelle har iof lite mer bikini-vänlig kropp än vad jag har. Jag ser ut som barbapappa-möter-större-kattdjur; rosa, formbart fluffig och med bristningar över hela mig som ser ut som brutala klösmärken. Jag sparar bikinidebuten på brat-stranden ett par månader och håller mig hädan efter till Yngsjö hundstrand där jag kan ha med och bussa Mika på alla som glor på mig.


Sen pågick en diskussion småtjejerna emellan angående hur parasollet skulle sitta... (visst är de lika sina fäder här!? Tänk er Jimmt och Johan som försöker resa ett tält...)


Sitter och tänker ut dumheter...


Efter badet bytte vi till torra kläder... Sen inspekterade vi mammas tår när hon låg och jäste i solen en stund...


Thyra och havet!


Alice, Thyra och Michelle


Vänta, morsan, så hjälper jag dig att ta kort!!


Alice på stranden


Hejdå!

Nu ska lillan sova

Beach 2011

Nu är den här!

Alice har premiärbadat i det stora blå... Ungen var helt vild!! Hon ÄLSKADE det!! Gud vad glad jag är för att vi bor så nära havet så vi har den här möjligheten. Detta var verkligen inte sista gången för i år!

Köpte en otto-glass att dela på också. Mmmm

En perfekt dag!
Lite bilder kanske kommer ikväll... Om vi inte sitter ute och äter sommartårta då!

Tack iaf för en fantastisk eftermiddag, Michelle!!

Igår var en rätt bra dag

Först vill jag svara på en kommentar:

Sofie om Mammas isbit:
Ni ser alltid ut att ha så roligt, har ni det? Här känns det som om dagarna är oändligt enformiga och tråkiga.
Haha, njae... Men man väljer ju de bilder man lägger ut. Dock är vi mycket ute med vår dotter eftersom vi tycker att det är viktigt för henne att träffa andra barn och stimuleras lite så hon utvecklas. Dessutom är hon löjligt enkel att ta med, så vi har inget hinder där heller.

Igår hade vi lite invigning av vår nya altan... Vi grillade spett som Joan och Jeanette kom hit och hjälpte mig förbereda, så kokade vi färskpotatis och hade lite egenodlad sallad. Och "Snabbäppelpaj" till efterrätt. Lagom avancerat - jag vet inte vad de andra egentligen tyckte men ingen klagade och personligen tyckte jag det var jättegott allting.


Ja, förutom mina och Johans vänner var här även en hel babyarmé för Alice att leka med... Och här pågick avancerad lek minsann för vi värmde vatten och fyllde plasken (Alices lilla pool) så hon, Elsa och Mio skulle få bada lite innan maten. Hannah var lite rädd för de andra vilda plaskungarna så hon höll sig snällt vid sidan av poolen... Thyra däremot, som kom när vi andra satt och åt redan, kröp i med kläderna på.

Det är då man tänker "HAHA, det var inte mitt barn"  ;)

Elsa var faktiskt också i ett par rundor med blöja på. Vi kallade det vetenskapligt test och kan härmed intyga att Liberos blöjor INTE suger upp en hel babypool.


Eftersom inte Amy och Hannah syntes riktigt längst ner i hörnet på förra bilden så hedras de nu med en egen! Hannah med tillhörande ljusgloria!


Mörkret drog in och vi tände massa ljus ute och kunde sitta kvar där framåt midnatt innan vi erkände hur kallt det var och gick in...


Ja, utom Joan då som erkände det långt innan och såg ut som hon skulle frysa ihjäl.

Det var väl i stort sett det. Vi spelade TP (eller det-där-spelet-där-alla-svaren-är-sovjet-eller-fröding-spelet) tills mamma Nillas ögon gick i kors och hon mer eller mindre hintade alla som var kvar att klockan var långt efter midnatt och det var hög tid att gå hem då (förlåt om någon tog illa upp!!)


I morse hade vi frukostsällskap eftersom Jeanette och Mio sov över... Inte för att vi hade så mycket frukost hemma att bjuda på då varken jag eller Johan brukar äta på morgonen och brödet var slut... Men vi hade lite nektariner och te iallafall...


Alice fick en egen som hon satt och gnagde på ett bra tag
"MmmmmNamNamNamNam!"


Sen inspekterade babyduon våran TV och digitalboxen... Och det syns att lille herrn har dragit ifrån Alice på längden ordentligt nu...


När Jeanette och Mio åkt till sin stuga så tog vi en liten roadtrip... Stannade i Osby för en festis. (NEJ, hon sitter inte där när jag kör!)


Sen svände vi förbi maxi på hemvägen och köpte lite bär till efterrätten...


Ja, ni förstår ju... Det har varit en tuff dag för Alice och hennes pappa. Tur att de finns iaf - hur hade annars mitt liv sett ut!?

Älskar er!

Puss /Mamman

Mammas isbit

Mammas lilla isbit (all ice...) smälte nästan bort idag när hon sov middag ute i vagnen, trots att hon stod i skuggan. Ja, det har varit ruskigt varmt! Så vi passade på att fylla lilla plasken till henne:


Jättekul, tyckte Alice... Speciellt när hunden kom och drack badvattnet.

Lovade ju att lägga in lite bilder från travet, men de blev minsann inte alls bra. Jag lägger iaf in de vi har som man ser vad det är på:


Alice lekte på Ekerödsrasten efter frukosten vi käkade där på väg till Jägersro... Det är ju det ultimata stället att stanna på! Trevligt, rent och en hel låda leksaker (hela och rena för ovanlighetens skull när man är på sånt ställe) för de små att låna när man är där. Bra mat, rättigheter (till Johans glädje) och så lilla slakteriet på baksidan där man kan köpa närproducerat och otroligt fint kött. Ja, det är en hit i min värld!


Mamma Nilla på samma ställe. Bilden avslöjar att jag drack cola till frukost. Men kan andra dricka kaffe med sockerbitar så kan minsann jag dricka cola!

(här borde det nu varit lite bilder på tävlande hästar, barnet som sitter på jägers uteservering och hejar, Johan med en kall öl i högsta hugg och europas största rumpa - som faktiskt INTE är min! Men bilderna är helt kassa, så jag slopar dem och hoppar direkt till tivolit!)


Alice och mamma fiskar efter storvinsten...


Hjälps åt, för fiskespöt var tungt och det var svårt att pricka när man är en liten flicka!
(rimmade!)


Napp!


Väluppfostrad tjej ropade "tack tack" till tivolipersonalen...


Åh! En vovve!! Hurra!!

Ha de fint, nu ska jag städa lite inför morgondagen.

Lite bilder från Alice dag igår kommer

Tog lite bilder från vår roadtrip igår... Men med Johans mobil eftersom mina telefoner flippade ur när jag skulle avaktivera mitt vanliga simkort för att istället använda microsimkortet i i-fånen (ja, de betedde sig så illa att de fick stanna i bilen när vi hade roligt!)

Och Johan är inte hemma nu, så jag får lägga in det ikväll istället.

Antihögeffektiv idag. Jag har inte gjort ett skit vill säga. Jag ska dock dammsuga och hämta in tvätten som jag hängde ut igårkväll och jag har ringt och bokat om Alices tandläkartid så även jag får följa med; nu blir det inte förrän efter midsommar, men de tittar ju inte ens i munnen om jag förstått det rätt så jag tycker inte det känns superviktigt att skynda sig dit. Vi sköter hennes tänder dagligen ändå.

Imorrn blir det grillkväll här. Kommer lite goda vänner... Ska nog bli kul. Är dock förbannat trött KONSTANT av någon dum anledning så jag är inte supersocial. Huvudet känns som en bunke rumstempererat margarin. Men men, jag får väl snorta socker och sätta IV-dropp med cola så blir jag lite sötspeedad imorrn ändå ska ni se!

Iaf så blir vi 8-10 vuxna nånting... Beror lite på om Jimmy får fripass att komma (haha, där har vi en make som vet sin plats! Way to go, M!) och om Boel orkar efter jobbet... Och därutöver 4-5 (beror ju på Jimmy om Thyra kommer) småttingar som kan gå bärsärk på altanen.

Jag ville skriva på inbjudan "...Ta med ett soligt humör och en krukväxt!" men Johan tyckte att det var oförskämt att skriva och att våra vänner inte är såna som man skriver så till, men eftersom nästan alla av er läser här så ställer jag frågan öppet:

Är det oförskämt att skriva att gäster ska ta med en blomma i levande format när de blir inbjudna på grillfest?

Jag har själv varit på ett sånt kalas en gång och tyckte det var toppen... Istället för att komma med en vinflaska eller en halvdöd bukett tulpaner så hade alla med sig krukväxter av olika format! Smidigt!

Nu vaknade A.
Ha de!

Lite skillnad...

Ja, lite skillnad är det...


Från att ha varit liten och stilla, nästan som en docka... Knorrande och ynklig med konstant gojs i ögonen...


Till den här självgående saken!!

Nio månaders utveckling minsann... Huj, vad fort tiden har gått!

Svar på tal

Amy  (estet_mania@hotmail.com) om En dag på jägers!:

Du får se om du hittar dom på facebook. Där hittar man de mesta/flesta


Eller... så inte. Har inte facebook, tänker inte skaffa facebook. Den sidan står för mig för grymmers mycket svek, otrohet och lögner och jag lägger hellre min tid på de vänner som jag har (som jag inte behöver deklarera på internetforum för att de ska finnas) och på min familj.

Bilder så min släkt i norr kan se Alice växa upp lägger jag ju här... Annars hade jag nog inte behövt den här bloggen heller :) Jag är inte mycket för att datanörda mig. Jag gillar att göra vettigare saker - som att räka träd eller äta blomkål.


En dag på jägers!

Idag tog familjen en liten trip till Jägersro på trav!

Hade jättetrevligt verkligen... Vi spelade lite, Johan fick sig lite öl, Alice tittade på hästar och fiskade fiskedamm på tivolit som var där... Vi käkade lite... Det var en fantastisk dag kort sagt. Spelmässigt gick vi plusminusnoll.

ALICE charmade minsann en gubbe där så han gav henne en hundralapp satsad på en häst i nästkommande lopp... Tyvärr kom hästen bara tvåa annars hade vår dotter vunnit en slant helt oväntat :P Inte för att Alice brydde sig om spel eller trav - hon hade fullt upp att sjunga, äta och leka i vagnen.

Trav alltså. Rätt skönt att åka därifrån efteråt, det där är ett avslutat kapitel i mitt liv. Samtidigt finns en liten dörr i mitt hjärta som öpnnades en aning när jag stod där och sög in atmosfären på travbanan... En liten dörr som stängt inne alla känslor och minnen. Suttit och letat efter gamla vänner nu ikväll därför, utan resultat - så här kommer dagens efterlysning!

Madde, Johanna och Liz!! - Mina gamla travvänner från Östersund!!

Om ni läser detta eller om någon känner dessa tjejer - hör av er!! Jag vill så gärna ha lite kontakt med er alla igen! Veta hur ni har det, vad ni gör idag och så vidare...

Johans telefon...

Johans telefon var ju full av bilder! Att jag inte tänkt på att nalla där innan! Detta är alltså inte mina bilder, utan de tillhör maken så ni ska känna er hedrade som får se dem! Att det inte är med min kamera märks även på att JAG är med på en hel del bilder eftersom jag inte är den som fotograferar!


Alice hos en blivande fru Mattisson (?) Ja, här är bruden som fångade buketten på vårt bröllop, så nu väntar vi bara på inbjudan till nästa! Johans storebrors sambo. Med på bilden även Tim.


Alice leker "och en for hon ner i diket" på kinarestaurang


Macke, vår lilla hustomte, provade Alices sommarhatt på valborg i Everöd. MYCKET vacker blev han!


Jeanette och Mio på valborg


Alice småtrött men vägrar luta sig tillbaka i vagnen... Då kan man ju somna!


Våran vakthund på sin utkiksplats vid infarten


Mother of Alice på Duvanders (läses DUV-ANDERS!)


Alice på restaurang igen... Tråååååkigt att vänta på maten...


En barnportion... Ja, iaf stod det så i menyn... 98% av maten hamnade ändå på golvet och hon åt "riktig" barnmat istället sen. Men det är klart att tjejen ska ha en egen tallrik med mat från menyn om vi nu ändå har med henne ut på restaurang!!


Sjunger lite


Mio visar upp sin balkong


Jeanette fixade gomat åt oss idag, tack för mat och underbart sällskap!!


Knattarna lekte snällt bra länge


...så mamma hann frossa efterrätt också!!

Ja, det var vad som ser vettigt ut. Jag har fortfarande inte lyckats få igång min nya iPhone... Men så snart jag fått till den så ska jag förhoppningsvis också kunna bjuda på lite mer bilder igen.


RSS 2.0