Mycket kan man säga om Mika...

Hon är kanske inte världens bästa vakthund alltid (dock tror jag nog hon skulle göra sitt "jobb" om någon kom in i huset)... Och hon kanske fiser fruktansvärt illa efter all människomat hon äter när hon ligger under barnets stol... Och hon har ju sin medfödda skälldamp.


Men en bättre hund finns inte! Hon är så gudasnäll mot barnet att det är löjligt!

Här hade Alice klättrat upp och satt sig på hennes rygg... Och bestämde sig för att pussa hunden. Så hon greppade tag i nosen och vred om huvudet på hunden och tog sig helt enkelt en puss. Hunden å andra sidan verkar inte lida, hon bjuder in till lek med Alice och där ungen är kan man nästan alltid ge sig tusan på att hunden också är. Häromdagen blev det vääääldigt tyst när jag stod och lagade mat, så jag gick för att se vad Alice gjorde. Då satt hon och låtsasmatade hunden med en liten sked i pippi-tältet. Mika satt där och gapade snällt och såg så nöjd ut.

När hunden får nog så går hon och lägger sig någon annan stans... Aldrig att hon är hotfull mot sin kompis. Och varför skulle hon? Ungen har ju lärt sig öppna skåpen och kan plocka fram godsaker. De lever i symbios.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Världens bästa Alice har världens bästa och snällaste hundkompis Mika. Älskar dom båda, bra att ha en sån stor och hårig vän.

2011-11-09 @ 23:35:38
Postat av: michelle

nä men gud vad sött!!!

2011-11-10 @ 07:05:19
Postat av: Brita

Det där blir en tavla på väggen! =)

2011-11-10 @ 21:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0