Borta bra... Men hemma bäst!

dsc05339 (MMS)

Borta bra... Men hemma bäst!


Kommentarer
Postat av: Amy

Jo det är skönt. Jag hoppas ju på att han, redan i höst, ska kunna ha henne en natt i veckan. Det börjar kännas lite nu att inte ha fått sova helt och hållet ostört en enda natt på ett år. Det har alltid varit något som stört sömnen, antingen mitt i natten eller att man blivit väckt. Den där natten/morgonen i veckan hade gjort susen tror jag!



Det enda som oroar mig är hans enorma nonchalans för säkerheten. När jag i söndags frågade om han hade satt för grinden till trappan (vi var på ovanvåningen) så menade han på att han hann ifatt henne. Jovisst, liggandes på rygg med slutna ögon? Skulle inte tro det! Jag förklarade än en gång att hon är bra mkt snabbare än vi tror och vet om så grinden måste vara stängd så hon inte kan ramla ner för trapporna. Idag påminde mamma honom om att stänga grinden, jaja, tyckte han, bara att fälla ner. Njae... Den måste låsas också, annars är det ju bara för henne att svänga upp den utan problem! Så säkerheten bekymrar mig. Vet inte hur jag ska få honom att INSE!

2011-05-10 @ 20:28:55
URL: http://hannahsmorsa.se
Postat av: Mamma

Tror Alice ska få komma till mormor och lära sig att man har fötterna under bordet när man äter ;) Mika ser ut att vara lite sugen på mackan. Kram till hela familjen

2011-05-11 @ 11:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0