Alltså...

Ett barn avled i Sverige när hon fick en gravsten över sig... Jag undrar dock var målsman och någon form av uppfostran fanns när ungen klättrade på gravstenen...?

Man beter sig inte så... Oavsett ålder. Kan inte barnet gå snällt bredvid när man är på en kyrkogård så får man väl spänna fast dem i en vagn om de är små, förklara om de är stora eller helt enkelt lämna dem hemma!

Det är en viloplats dit många går för att bearbeta sorg och hedra sina avlidna, inte en lekplats.


Kommentarer
Postat av: Moa

Håller me dig totalt syster !! <3

2011-10-24 @ 16:08:40
Postat av: Anonym

Så, det är lika gott åt ungen eller vad?



Barn är barn, barn gör ibland saker dom inte ska. Barn lär sig fortfarande och har inte förmåga att tänka som en vuxen.



Du kommer att inse detta när din unge blir större och börjar hitta på bus. För tro mig, det kommer hon göra. Hon är inte perfekt.



Lite medkänsla, det är ett barn som har dött här! Hade du sagt likadant om det var din flicka? "Jaja, man får ju inte klättra på gravstenar så hon får ju skylla sig själv."

2011-10-25 @ 08:32:42
Postat av: Nilla

Jag har för det första aldrig skrivit att det är rätt åt ungen. Det är givetvis tragiskt. MEN jag bibehåller min åsikt att det finns platser i samhället där man får ha lite extra koll på sitt barn.



Mitt barn är visst perfekt. På alla sätt och vis. Känner du att du tycker annorlunda får du gärna stå upp för vem du är så kan vi ta det samtalet sen.



Skriver ingenstans att barnet får skylla sig själv. Skriver att målsman borde ingripit innan olyckan var framme, men föräldrar idag tar inte sitt uppdrag på allvar. Jag ser nästan dagligen barn som leker i rulltrappor till exempel - men sen är det tydligen fastighetsägarens fel när ungen klämmer av ett finger?? Och spädbarn som trillar ner från soffor och skötbord där föräldrarna lämnar dem en stund... Nej, föräldrar måste ta ett större ansvar för sina barn. Det är viktigt.

2011-10-25 @ 16:22:26
URL: http://motherofalice.blogg.se/
Postat av: Pojken på månen

Apropå klättra på gravstenar:

Kolla 1:17 in i följande klipp

http://www.youtube.com/watch?v=pug-qezlh-Q

2011-10-25 @ 22:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0