Är det bara jag som gråter när jag ser all...

Är det bara jag som gråter när jag ser alla de vill-ha-barn-serierna som går på tv nu? Åh jag har haft sån tur!!!


Alice och JOHAN

Ja, som mamma Nilla gissade var det en tredagarsfeber... Fast femdagars som sköterskan kallade den.

Inget "värre" iaf. Utslagen var visst inte alls ovanliga då (även om ingen berättade det innan jag fick barn) och näsblodet var förmodligen eftersom hon varit förkyld samtidigt och tog i och skrek så fruktansvärt...

Nu är det bara att vänta ut detta för någon lindring finns inte.

Måste dock påpeka att "stackars stackars" Johan är sjuk nu. Förkyld... Ni vet;



Hade ingen sån hemma, så han fick en ZYX och en klapp i ändan.

Mindre än en timme kvar tills vi kan lägga lillan. Jag brukar älska att ha henne uppe på kvällen och leka, men ikväll räknar jag minuter. Att inte sova mer än enstaka minuter och höra hennes konstanta panikskrik hela natten knäckte mamman... Jag kommer nog lägga mig tidigt.

Huuu

Sjuka tjejen

Alice är sjuk. Redigt denna gången. Det började med ögoninflammation, som övergick i hög feber... och sen fick hon små prickar över hela kroppen (de tror dock inte det är vattkoppor, men de ska kolla i eftermiddag ordentligt)... Och inatt blödde älsklingen näsblod. Plus att hon gallskrikit i stort sett hela natten... Hennes underbara pappa satt uppe med henne mellan 22 och 04.30, sen tog jag över och då somnade hon faktiskt en stund i min säng medan jag låg och strök henne på ryggen.

På detta snor och jobbig hosta. Nej, nu är det inte roligt att vara en Alice.

Ska till doktorn idag efter lunch... "Ta ambulansingången ifall hon smittar" känns lagom kul att bli tillsagd. Men men. Jag tror inte det är något allvarligt...  Ungen är så pigg nu. Oförskämt pigg! När hennes båda föräldrar satt och såg lagom knäckta ut efter en av världshistoriens jobbigaste nätter så sprang hon runt hemma med sitt ank-tåg (tack för den, morfar Peter) och sjöng. Den lilla sömnen hon fick hos mig på morgonen räckte visst för att hon skulle få lite ny energi.

Återkommer.

Dumma boxen!

Ja, vår viasatbox är knas igen... Trots att de bytte ut den sist det var vajsing. Ingen signal... Jag är ingen expert, men eftersom två boxar har svårt att hitta signal vore det kanske dags att se över lite mer avancerade grejer än själva boxen? Är iaf ännu en tekniker som blir utskickade av viasat... Ja, de på kundtjänst får ju vara hur trevliga och hjälpsamma de vill när det är en inhyrd skummis som kommer ut sen, från ett bolag i trakten som är kända för att ha rätt mycket skumaffärer. Sist han kom ut för att laga vår viasatbox hade han dessutom en canal digital-tröja på sig :P Jaja, det blir nog bra. Kundtjänst hjälpte oss iaf att få tillbaka hyfsad bild (med 42% signal...) så vi kan tryna ner oss i soffan och glo på hockey ikväll.

Tänkte iaf bjussa på lite bilder! Det blir en del ko-bilder eftersom det präglat den senaste veckan... 


Ännu en vy från en arbetsdag... Jag kan verkligen inte klaga på mitt jobb! Jag älskar det!! Speciellt såna här dagar...


Ko uppifrån!


Liggande kor... uppifrån... Jag var uppe och klättrade högt uppe med min svindel. Fick dock finna mod att fotografera alla fina djuren långt där nere!


...med betoningen på ALLA, för där var en himla massa kossor!!


Sen blev det SÅKLART ett besök in i barnkammaren också!! Där fanns mängder av små bebisar, allt från en knapp timme gammal med navelsträngen hängandes till spralliga skuttungar!


Stor och liten!


De första stegen... Vingligt efter mamma mu som gick för att dricka... Ahh... Nu får det räcka med kor även om jag har hundratals fler bilder!


Varit och glott på konst också! Yoko Ono-utställning... Lapparna i träden är folks önskningar. Titt som tätt skördas lapparna, packas och skickas till något torn på Irland (eller var det Island?) där de sparas "för alltid"

Jäpp... Jag skrev också en önskan och hängde i ett träd. Vad jag skrev? Det är min lilla hemlighet...


Detta är inte konst. Det är en bild min kamera tog av misstag när jag gick... Jag älskar dock hur det fångat den skånska hösten.


Ja... jag kommer inte på nån bra bildtext till denna. Henrik och en staty i konstparken.


En staty till alla er feminister som läser!! Det är inte bara små pojkar som kissar! (ja, för kollar ni undertill så ser ni vattenstrålen... det ÄR en fontän!). Vuxna kvinnor kan också vara kiss-statyer!

Humor.

Har massa mer bilder... på Alice... Men jag tänkte faktiskt skriva ett helt inlägg och lägga in bilder UTAN att blanda in henne. Jag är inte bara mamma - jag är JAG också!

Städat idag... vi skulle kunna säga såhär! Om 10 olika personer kommenterar detta, så bjuder jag er på en "rundvandring" i vårt lilla hem. Inser ju själv att jag sällan lägger ut bilder på hur det ser ut här hemma...

Önskelista!

Eftersom Alices pappa alltid är ute i sista sekund med julklappar och panikshoppar så kommer här en önskelista från hans flickor så han kan planera!

Alice vill ha saker som låter, går att stapla och kasta. Eventuellt hoppa på också. Annars kläder, hon har lite ont om koftor och andra varma goa långärmade tröjor i strl 86 men även långbyxor... Det går ju åt en del eftersom hon äter själv :P Kanske en sån hamster som sjunger och dansar? Det hade hon nog gillat - den kan hon köra i sin vagn och sen dansa med! MEN bara om den har en avstängningsknapp!!!

Mika önskar sig en ny biabädd... För sedan vi brände hennes gamla (som var så sunkig att myror byggt bo i den) så har hon inte riktigt hittat sin plats här hemma. Hennes nuvarande temporära säng är inte Mika-godkänd.

Mamman önskar sig en symaskin! Eller en ny plånbok... Eller iaf en kall cola... Eller... En kram räcker :)

Moa vill ha en flodhäst som sjunger fyllesånger och åker trampbåt. Ja, hon kanske inte är en av "Johans flickor" men nära nog. Dessutom hade hon bara skrivit 200 kommentarer att hon vill ha en sån om jag inte skrev med det nu direkt.

:) Det är faktiskt inte så långt kvar till jul nu... Jag har börjat fixa klapparna. Jag har köpt första till Alice och så har jag planerat in vad jag ska ge mina päron och svärpäronen och ev mina syskon också.

Johan skulle haft herrmiddag här nästa helg, men det verkar som om hans vänner sviker så jag vet inte... Blandade känslor. Jag tror min gubbe skulle behövt en kväll med gänget - men samtidigt så är det ju rätt skönt att kunna vara hemma istället för att bli förvisad med Alice en kväll :P Jag ska inte klaga... Fick en underbar kväll igår med mina kollegor. Jag körde hemåt strax innan midnatt när jag insåg att de flesta andra äldre hade trillat vidare och krogen började fyllas med småttingar. Jag börjar bli gammal. *suck*

"Man vet att man är gammal när man tar med sina orkidéer på krogen!"

Jag behövde den där kvällen. Även om jag inser idag att jag ännu mer hade behövt vara hemma och städat... Fredagskvällen är ju min städkväll. Nu är hela lördagen åt helvete istället för jag ska städa. Utom nu, när jag latar mig här. Alice har somnat så jag vill inte störa henne. Stackarn har ögoninflammation och mår inte helt bra... Nutte liten.

Nä, nu finns inga mer ursäkter. In i dimman! Fram med skurmoppen!


Efter jobbet....

Jäpp jäpp!

Idag ska vi på after work... Sitter på mitt kontor och väntar på att en kollega ska bli klar. Själv har jag redan stämplat ut och gör i ärlighetens namn ingenting vettigt just nu. Vilket å andra sidan är helt okej; för NU ÄR DET HEEEELG!

Ska snart vandra bort till Henrik (som jag försöker skicka på blind-date med någon annan vän som jag vet läser här... hehe) för en för-öl. Eller i mitt fall cola. NEJ, jag är inte gravid bara för att jag valt att inte dricka - jag bor bara förjävla långt från närmaste kvällsbuss. Orkar inte gå 5 kilometer längs en 90-väg bara för att kunna dricka en öl eller två, och taxi är för dyrt. Dessutom är ju cola 1000ggr godare än både öl och vin. Fler barn blir det minsann inte i Lyngsjövillan! Jag överlever inte en sån pärs till! Vi är så nöjda med vad vi har och kommer (trots alla andras anti) att skämma bort vår dotter till tusen. Hon ska bli en liten Moa 2. Eller en Sophie 2 :P (Soffan vet vad jag menar!)

Vill bara, innan jag loggar ut från datorn och går, passa på att skicka en hälsning till min make som är hemma med Alice:

Älskar dig, Johan... Tack för att du är hemma och är en så bra pappa så jag kan få åka iväg på detta några timmar. Det är ju inte så ofta det händer att jag tar mig iväg men de gånger jag gör det är välbehövligt för mammans psyke :)

Du är mitt allt och jag saknar dig redan. Ses om några timmar... Mata nu inte i vår unge för mycket pizza!! Be gooood.

Puss

Ny header?

Ja, jag vet att det är hög tid... Det var länge sedan sist och den jag har nu är ju faktiskt fruktansvärt ful. MEN jag orkar inte ikväll heller.

Kanske imorrn... Eller nästa år. Vid jul kanske jag har lite tid utan Alice då jag hinner fixa lite, men förmodligen använder jag den tiden till att umgås som VUXEN med min make (ni vet, utan att prata barnspråk och om vi äter så håller vi oss till våra egna tallrikar utan att kleta mat i håret eller på väggarna) eller så sover jag bort den tiden då Alice har lite mormortid.

Nu ska vi käka lite räkor... Ja... Nu igen! Vi köpte en sån 5kg-låda på Maxi och det var ungefär det enda vi hade kvar i frysen efter att ha kockat ihop en tidig middag som bara mättade magar under 2 år. Löning imorrn! Jag ger det 4 dagar för att åter vara tomt på kontot... Men skit samma - vi har vetat ett tag att förra och denna månaden skulle bli tuffa... Vi tar igen det nästa månad när vi är ifatt och har två fulla löner. Skööööönt ska det bli!!!

Om tjugo dagar har vi minsann bröllopsdag!


Klänningen satt snett och håret var risigt... Inte det man drömmer om när man är liten och tänker sig sitt bröllop. Men försök själva byta om och fixa allt i en liten skrubb där du gömts undan för att gästerna inte ska fatta :)

Jag skulle gjort på något annat sätt även om jag fick chansen att göra om det helt!

Alltså...

Ett barn avled i Sverige när hon fick en gravsten över sig... Jag undrar dock var målsman och någon form av uppfostran fanns när ungen klättrade på gravstenen...?

Man beter sig inte så... Oavsett ålder. Kan inte barnet gå snällt bredvid när man är på en kyrkogård så får man väl spänna fast dem i en vagn om de är små, förklara om de är stora eller helt enkelt lämna dem hemma!

Det är en viloplats dit många går för att bearbeta sorg och hedra sina avlidna, inte en lekplats.


Familjedag på Stenshuvud.

Idag tog vi en impulsresa till stenshuvud (jag vet Joan, vi ska också dit!)... Så dagens inlägg kommer mest vara bilder!


Promenaden upp mot toppen... Man kan köra vagn till södra toppen men sen får man byta till bärstolen på ryggen.


Glad liten skit


Pappa och vovven


Fika med utsikt över havet och bokskogarna...


Pappas flicka

Ja, det var lite bilder! Jag lovade häromdan att förklara varför Alice behövde en dockvagn och här kommer den:

Hon körde runt sina nallar och dockor i en upp-och-ner-vänd babysitter för dockor... När hon ställde den på högkant så såg den faktiskt lite ut som en vagn och det var precis vad hon använde den som! Hennes mormor och morfar såg en film vi spelade in när hon körde "vagnen" och tyckte det var förfärligt att ungen inte hade en riktig vagn så:


Brevbäraren kom med ett paket!


Lyckan var total. Nu kan apan, nallen och alla dockorna åka!!

Tack snälla morfar och mormor!!!


Igår tittade vi på ankorna i parken. Vi var och fikade med tant (hehe) Joan på Bunna i stan och sen tog vi en parkpromenad till bilen som snålmorsan parkerade på gratisparkeringen på andra sidan ån.

Tänkte slutligen bjuda er på en liten modeshow... Ja, för vår stjärna har lärt sig snurra när hon går.
Här är hon; Mini-Moa!! Exklusivt för er bloggläsare!



På återseende!

Rätt eller rått?

Jag är säkert fel person att skriva detta eftersom jag är för allt mellan fri abort och införande av dödsstraff... Men allvarligt talat; han khaddaffi (valfri stavning beroende på var man läser) - han dödades och det må vara okej... Men att släpa liket längs gatorna och visa det i media... Det känns inte lika okej. Jag är glad att Alice inte är äldre och förstår vad som händer fullt ut för jag skulle ha svårt att förklara för henne hur det kan vara okej att dra en död man och fira -tyrann eller ej.

Idag kom ett paket till Alice från hennes morfar (med familj)... En dockvagn!! :) jag ska förklara varför med bilder imorrn. Tack iaf till världens bästa morföräldrar!!!

Nu ska jag sova!

Dock vill jag ta tillfälle i akt och skicka en en-dag-försenad födelsedagshälsning till mormor Bettan!!! Grattis! Tänk att vi är lika gamla du och jag nu! Hoppas du fick riktigt mycket tårta!


Sockerstekta äpplen

Ja, det är precis vad jag är sugen på just nu! Skivade äpplen som man steker i smör och massor av socker så de blir lite kanderade... Och sen äta med vaniljglass... DET vill jag ha! NU och direkt! Men icke.

På tal om äta... Så var ju Ingrid här på besök. Vi åt. Ja, det är ungefär vad man hinner på en helg när man inte har ekonomin på topp så man kan åka till Malmö, Helsingborg eller Köpenhamn... Men mat är alltid trevligt. Jimmy och Michelle och Thyra har också varit här och krubbat lite salsakyckling och frun i huset (i Rosenstedt-huset alltså) försökte fotografera våra små när de lekte, men där blev minsann bara sudd :P Mindre alkohol till fotografen nästa gång!

Dock lyckades frun i detta huset fånga de små på iaf ett par bilder med Johans iphone:

Alice delade med sig av sitt lördagsgodis... Färska hallon.


De delade faktiskt jätteduktigt. Jag är lite imponerad... Trodde faktiskt vi skulle behöva hälla det i två skålar men de åt snällt ur samma - Alices nya fredagsmysskål med jordgubbsmönster.

Ja, för jag tycker minsann barn kan få lördagsgodis eller fredagsmys. Sen behöver det ju verkligen inte vara godis eller chips... Alice älskar färska bär och torkad frukt! Det är perfekt godis för henne!

Måste bara bjuda på denna bilden också:


"Sitt nu helt stilla när jag snärtar dig på näsan med  det här gummisnöret..."

Bloggtorka?

Har varit en hektisk vecka... Inte haft tid att blogga. Vill dock göra en kommentar till den mördade fyraåringen... Det är först och främst fruktansvärt! Men om det är ett annat barn som dödat honom så vet jag en som sitter med väldigt ont i magen nu... Stackars liten.

Samtidigt kan jag inte låta bli att misstänka familjen också - för vilken mamma väntar ett par timmar med att ringa polisen!? Jag hade ringt rätt omgående om jag insett att mitt barn var försvunnit... Men alla kanske inte tänker så.

Det är oavsett vad hemskt när små barn blir mördade.


GÄSTINLÄGG

för johan är här. (sjung)

Nu har vi tagit tag i det.....o vi är så bra....vad vi har tagit tag i? tja...vet inte men vi är iaf mycket mycket bra på det som jag inte riktigt vet vad vi gjort.

Nilla har idag och igår lagt ett hästjobb på o städat.....jag har oavsett vad nilla säger hjälpt till....jag har tagit hennes högar hon gjort och flyttat dom till ett annat ställe, oftast tillbaka där hon började göra högarna och inte ville ha dit dom igen....MEN JAG HJÄLPTE JU TILL.....eller?

Min fru har nu varit superduktig iaf.

mmmmmmmmmmmmm,nu torkar hon tex under mina händer när jag skriver och förklar för alice att hon precis städat där hon sitter o skitar ner....ibland är jag nog mindre älskvärd.


För er som inte vet så van Kristianstad IK mot hotet från väst med 4-1 igår...
Och för er som inte vet så är där gått om platser, eller nja, 1700+ igår men går ju o pressa in fler....GÅ DIT!.


hmmmmmmmmmm, nä, jag kommer aldrig bli bloggare.

nu ska jag lägga alice sen ska jag passa upp min fru.massera hennes fötter och dyrka marken hon går på.


fridens liljor


En sådan där dag...

Jag lämnade bilen på verkstaden innan jobbet i morse... Och när jag skulle hämta den och betala så fungerade inte fordkortet som vi hade bestämt att använda till detta. Skit. Fick ringa pappa och be om lån... sen hade mitt visa-kort gått av... så jag fick ringa banken och flytta pengarna till Johans kort så han fick betala med det.

Sen slängde jag ihop en ost- och skinkpaj till middag som smakade pytonorm. Och sen dog vår viasat-box. Hurra! DOCK svara inte deras support, till skillnad från canal digital, att vi var tvugna att först testa den hos en granne (som vi inte har) innan de kunde skicka ut hjälp. Nej, dessa lovade att någon kommer... Inom 48 timmar.

SÅ de närmaste 47 timmarna (?) så kommer jag inte ha en enda ursäkt att inte städa. Skit också.

En dag på gården...

Idag har vi höströjt och kelat med kossorna... Matat dem med lite äpple. Inte för att de nödvändigtvis älskar äpplen, men det var bättre än att ge dem ballerinakex och de ser så roliga ut när de försöker ta äpplet med tungan och öppnar munnen så där stort och dreglar. Jag gillar kor.



Vi bestämde oss för att ha lite picknick vid kohagen också...


Så vi grillade korv till lunch idag, något som föll lilla fröken i smaken. (den här bilden togs lite senare när mammorna mu hade lessnat på att stå och glo på oss och gick iväg för att glo på något annat spännande - som en sten eller ett strå)


Vovven var såklart med också. Vår kofösare som satt respekt i flocken med sitt fula tryne, så de följde henne noga med blicken... Något Johan tyckte var skitkul när han kastade pinne med hunden förbi korna som stod på rad så alla svängde med huvuderna i takt. Bondehumor.

Nu sitter jag bara och väntar på meddelandet att mormor och morfar har landat tryggt i Sverige efter sin resa... Har för mig de ska komma hem idag. Men jag har ju knappt koll på var jag själv är, så jag kan ha fel.

Har rensat stuprören och storröjt på altanen idag. Nu kan snart snön få komma, vi har bara lite kvar som gärna skulle få bli gjort innan.

Tisdag ska Greger in på lagning. Min bil. Det kommer kosta nästan tio tusen... Suck. Jaja, jag måste ju ha bil om jag ska kunna lämna på dagis så det är bara att gilla läget. Nästa bil blir iaf inte en ford!

Äntligen!

Äntligen har fler än jag förstått vilka dundermuppar dessa aktivister är! (läs artikeln HÄR)

Hoppas nu bara det blir lite hårdare tag mot dem också och inte bara mer snack.

Nej... Djur är INTE människor. Då hade de inte hetat djur. Då hade de hetat människor. Ska ni ge er på något så ge er på päls- och köttindustrier i andra länder där djuren faktiskt far riktigt illa. I Sverige har de flesta det riktigt bra.

Sen vill jag även sända dagen vad-var-det-jag-sa till alla sossar (speciellt Joan! hehehe... För hon kan ta det utan att sura i flera månader som många andra gör) ;) Jag sa ju att han såg skum ut!!


Ännu ett exempel:

På total idioti!!

Här kan man läsa om ännu ett rattfyllo. Denna gång en stolpe - nästa gång ett barn?

Inför piskstraff i Sverige för dessa jubelidioter!! Det finns ingen ursäkt!

Bilder från igår och idag

Tänkte bjussa på lite bilder från igår och idag... Vi börjar väl i kronologisk ordnng...


Fick gå hem tidigt och det var skönt... Leka ute där det ännu är grönt.


Satt i sandlådan en stund.. Aldrig långt från min hund.


När barnet sträcker ut sin hand, så äter även hunden sand.
Namnam!


Medan mamma kör och inte kan hindra, äter jag choklad så ögonen tindra!

(ja, det blev ett nödrim... Hon fick tag i ett paket ballerina pepparkaka medan jag susade fram på E22an och inte kunde göra annat än se hur chokladkrämen spred sig i baksätet /mamman)


Lekte med Mio i tivoliparken... Hittade kastanjer på marken!


Satt i nätet som en spindel, så att jag nästan fick svindel!

Det var allt för denna gång
Nu ska vi och sjunga födelseda'sång

Polislönerna

Kanske är jag den enda icke-polisen i Sverige som tycker det; men jag håller med de som demonstrerade idag! Höj lönen för poliser!! Och jag är beredd att ta det ett steg längre och ge dem mer behörigheter att ingripa.

Men om vi nu bara snackar lön, så tycker jag att folk ska tänka på vilken tid på dygnet man kan få polishjälp... Ja, precis! Dygnet runt 365 dagar/år! Och vem är det som man räknar med ska lösa konflikter, hot och annat (även om de i flera fall inte FÅR göra det utan att själva, helt korkat, blir anmälda). Och för detta ligger ingångslönen LÄGRE än den gör på min arbetsplats trots att även det är en statlig arbetsplats.

Jag kan se att man tar pengar från de lata och ger till de fattiga här! Ja, med risk för att ett par hundra arbetsskygga käkar upp mig så är jag villig att skriva att jag nog tycker att de som vägrar jobba och mest belastar systemen kan få ännu mindre för att istället betala de som faktiskt gör en insats.

Det är ju märkligt att det finns utrymme för jämnställdhetspotter och bonusar men inte mer pengar till de som man räknar med ska komma på några minuter om man hamnar i trubbel. Kan man ju tycka. Och det gör jag.

:)

Mamma om Mormor mamma fyller 50!:
Tack mina älsklingar blev verkligen överaskad igår eftersom mormor & Nisse, Lasse & Ahmet kom och sjöng för mig. Tack för bilderna på Alice! Kram mormor
Jag vet :) Mormor Bettan berättade att de skulle dit när hon var nere på Alices kalas i somras... Varit så nära att säga nåt flera gånger.


Mormor mamma fyller 50!

Min mammi, Alices mormor, fyller 50 idag!! Wohooo, grattis!

Och eftersom hon är feg och flyr landet när hon fyller år så kan vi inte fira henne annat än med en låda på posten (som hon fick i lite förskott) och sen önskade hon sig bilder på Alice som hon kunde surfa in och kolla på från nåt internetcafé i landet de befinner sig i... Så... Vem kan neka henne??

















Ord är överflödiga.

Grattis morsan!

Dålig mamma?

Fått höra att det är barnplågeri att ha sin ettåring på dagis om man jobbar heltid. Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på det, för faktum är ju att Alice faktiskt är på dagis just eftersom både jag och Johan jobbar heltid... Vi kan ju inte gärna säga upp oss för att vara hemma hela dagarna.

Men... Såklart. Det hade ju en "bra" mamma gjort.

Synd jag är en så kass morsa som värdesätter att ha tak över huvudet och bra mat på bordet också.

Nej, jag tycker minsann inte att jag är en dålig mamma som plågar mitt barn för att hon är på dagis... Däremot hade jag funderat på saken ifall jag lämnat henne där och sedan gått hemma en hel dag och varit arbetslös. Finns ju dem som har utökad tid och shit fast de går hemma... Det förstår jag inte.

Thank god for all of this...



For every stop light I didn't make,
Every chance I did or didn't take,
All the nights I went too far,
All the boys that broke my heart,
All the doors I had to close,
All the things I know but I didn't know,
Thank God for all I missed
Because it lead me here to this...

Jag älskar för det första den sången och just nu går Darius Rucker varm i mina hörlurar... Men mest av allt vill jag bara kasta ut just den där texten på er alla. I synnerhet alla ni som varit delar av mitt liv; både bra och dåliga delar... Kanske till och med mest till er som bidragit med allting dåligt...

Ja, för tänk. Varje jobbigt val i mitt liv har tagit mig hit - till det som faktiskt är det bästa i mitt liv. Utan allt dåligt hade jag kanske aldrigt flyttat hit, träffat min make och då hade vår älskade lilla Alice aldrig blivit född.

Så tack. För ALLT.

Got a baby girl sleeping in my bedroom...

RSS 2.0