och ang. fiskarna...

Måste bara snabbt påpeka en sak till innan jag ska åka och hämta upp min unge på dagis.

Alice fick ju fiskar. Små fula fiskar. Vi har döpt dem till pippafiskarna här nu. Varför? Ja, för sexmissbruksmörtarna eller samlagssardellerna är så svårt att förklara om hon skulle säga det på dagis. Frågar de nu säger vi att hon har ett talfel och att det är pippifiskar med röda flätor.

Fiskarna alltså. De är svinäckliga och spenderar ungefär 80% av dagen till att föröka sig, helt ogenerat. Vi får nog släppa i någon större fisk som kan käka upp dem innan Alice blir så stor att hon undrar vad tusan de sysslar med när de simmar in två och två under allt utstickande (växtdelar, kruka, roten,...) och "dansar" så det blir grumligt runt dem. Urk.

Kan även hända att mamma "tappar" ner lite tvättmedel i akvariet snart.

Kommentarer
Postat av: Brita

Du är som en kätschup (stavas så som det uttalas) Pilla! Först kommer det ingenting, sedan ingenting och vips har man en hel drös blogginlägg att läsa. =) Har du vaknat upp ur dvalan nu?

2012-02-08 @ 20:19:48
Postat av: Brita

http://www.instructables.com/id/Bacon-Roses/?ALLSTEPS

2012-02-08 @ 23:38:49
Postat av: MultiRuben

Haha!!! "Sexmissbruksmörtarna eller samlagssardellerna" Du är för rolig!!! Fiskarna går på likt scouterna i Rinkaby, eller som högskolestudenter med lila overaller!!! ;)

2012-02-16 @ 16:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0