Igår var en rätt bra dag

Först vill jag svara på en kommentar:

Sofie om Mammas isbit:
Ni ser alltid ut att ha så roligt, har ni det? Här känns det som om dagarna är oändligt enformiga och tråkiga.
Haha, njae... Men man väljer ju de bilder man lägger ut. Dock är vi mycket ute med vår dotter eftersom vi tycker att det är viktigt för henne att träffa andra barn och stimuleras lite så hon utvecklas. Dessutom är hon löjligt enkel att ta med, så vi har inget hinder där heller.

Igår hade vi lite invigning av vår nya altan... Vi grillade spett som Joan och Jeanette kom hit och hjälpte mig förbereda, så kokade vi färskpotatis och hade lite egenodlad sallad. Och "Snabbäppelpaj" till efterrätt. Lagom avancerat - jag vet inte vad de andra egentligen tyckte men ingen klagade och personligen tyckte jag det var jättegott allting.


Ja, förutom mina och Johans vänner var här även en hel babyarmé för Alice att leka med... Och här pågick avancerad lek minsann för vi värmde vatten och fyllde plasken (Alices lilla pool) så hon, Elsa och Mio skulle få bada lite innan maten. Hannah var lite rädd för de andra vilda plaskungarna så hon höll sig snällt vid sidan av poolen... Thyra däremot, som kom när vi andra satt och åt redan, kröp i med kläderna på.

Det är då man tänker "HAHA, det var inte mitt barn"  ;)

Elsa var faktiskt också i ett par rundor med blöja på. Vi kallade det vetenskapligt test och kan härmed intyga att Liberos blöjor INTE suger upp en hel babypool.


Eftersom inte Amy och Hannah syntes riktigt längst ner i hörnet på förra bilden så hedras de nu med en egen! Hannah med tillhörande ljusgloria!


Mörkret drog in och vi tände massa ljus ute och kunde sitta kvar där framåt midnatt innan vi erkände hur kallt det var och gick in...


Ja, utom Joan då som erkände det långt innan och såg ut som hon skulle frysa ihjäl.

Det var väl i stort sett det. Vi spelade TP (eller det-där-spelet-där-alla-svaren-är-sovjet-eller-fröding-spelet) tills mamma Nillas ögon gick i kors och hon mer eller mindre hintade alla som var kvar att klockan var långt efter midnatt och det var hög tid att gå hem då (förlåt om någon tog illa upp!!)


I morse hade vi frukostsällskap eftersom Jeanette och Mio sov över... Inte för att vi hade så mycket frukost hemma att bjuda på då varken jag eller Johan brukar äta på morgonen och brödet var slut... Men vi hade lite nektariner och te iallafall...


Alice fick en egen som hon satt och gnagde på ett bra tag
"MmmmmNamNamNamNam!"


Sen inspekterade babyduon våran TV och digitalboxen... Och det syns att lille herrn har dragit ifrån Alice på längden ordentligt nu...


När Jeanette och Mio åkt till sin stuga så tog vi en liten roadtrip... Stannade i Osby för en festis. (NEJ, hon sitter inte där när jag kör!)


Sen svände vi förbi maxi på hemvägen och köpte lite bär till efterrätten...


Ja, ni förstår ju... Det har varit en tuff dag för Alice och hennes pappa. Tur att de finns iaf - hur hade annars mitt liv sett ut!?

Älskar er!

Puss /Mamman

Kommentarer
Postat av: Amy

WOW! En egen bild! Jisses :P Hm... Den där glorian är ganska så svart egentligen minsann. Idag vågade hon krypa (läs tvingas) i sin egen pool. Det var vilda protester först men när hon väl satt där så kom hon på att det var ju faktiskt ganska så kul ändå. Knäpp unge.

2011-06-06 @ 22:12:33
URL: http://hannahsmorsa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0