Snälla tomten...

Alice önskar sig; förutom leksaksdjur, kläder i storlek 86, morgontoflor och löjliga mängder glass... en sele med tyngder så hon inte orkar klättra upp på höga möbler som köksbordet eller fönsterbrädor. Hennes mamma är helt säker på att det är PRECIS vad "hon" vill ha!

Hennes mamma önskar sig ett hembiträde som städar, tvättar och just nu i synnerhet putsar fönster! Eventuellt en personlig kock också. Och en massör. Och ett effektivt musgift - för nu är det krig här hemma igen. De små marodörerna stör mammans trevlighetssömn (efter att ha fått barn har jag gett upp det där med skönhetssömn - jag är glad om sömnen räcker till att man ska fungera som människa).

Alices pappa önskar sig saker som brummar eller brinner.

Hunden önskar sig en ny säng. Det lovade vi henne i höstas, men jag kom precis på att vi glömde det i vår budget. Hon får önska sig ett grisöra istället.

Mammans tandläkare önskar sig styrka och ork imorgon när mamman ska dit.

Kommentarer
Postat av: Mamma

När ni kommer hit ska både du och Johan få både skönhets och trevlighetssömn för då ska Alice sova med moror o morfar.... Kram hjärtat

2011-12-04 @ 23:01:37
Postat av: Michelle

haha, riktigt smart och kul att läsa! Du är grym på att få ihop dina rader. Hoppas allt är bra med er, vi får ses snart! kram

2011-12-05 @ 14:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0