För framtida bruk...

Har varit lite kul att gå tillbaka i bloggen till Alice var i Alexanders ålder och se hur olika de är i utveckling trots att de lever ihop med samma föräldrar.

Så följande jag tänkte spalta upp lite vad min fina tjej kan nu för att om 2,5 år kunna kolla om lillebror kan samma/mer/mindre :) ni som inte kunde bry er mindre om vad Alice kan, ni kan sluta läsa nu.

Alice fyller tre om lite mer än en månad. Hon kan räkna till 20, fast glömmer ibland siffran 7. Hon kan veckodagarna. Hon kan rita gubbar, solar och ormar. Hon är en hejare på att leka själv och med andra. Hon pratar MYCKET. Oavbrutet och hennes ordförråd är enormt. Hon är trygg och glad. Hon kan köra springcykel, hoppa både jämnfota och på en spira och klättra obehindrat. Hon äter med bestick utan att söla. Hon har varit blöjfri sedan i höstas. Hon har väldigt starka åsikter, humör och vilja. Hon kan svära. Tyvärr. Hon kan själv klä på och av sig, även ta på svåra saker som skor och vantar.

Alice kan bokstavera halva sitt namn och känner igen några bokstäver. Hon kan själv räkna ut konsekvensen av sitt eget handlande och gör därför sällan väldigt dumma saker. Ibland testar hon gränser - det SKA barn göra, annars är det något fel!

Hennes favoriträtt är nog pasta med sås (kvittar nästan vilken sås bara man absolut inte blandar den med pastan åt henne!). Favoritfrukten är vindruvor. Hon har storlek 98 på kläderna och 23 på skor. Helst har hon foppatofflor på fötterna.

Hon har klurat ut hur en iPad fungerar och spelar gärna på en sådan, eller lånar en mobil att gå runt och fota med. Allra helst leker hon ute.

Tack vare Moa äter hon inte gulan i hårdkokta ägg.

Och hennes mamma heter Pahnilla!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag saknar lillan så hjärtat håller på att brista. Krama henne från mommo

2013-07-07 @ 17:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0