Folksam

Säga vad man vill om vårt försäkringsbolag men vi är helnöjda!! Efter branden i källaren skickade de ut en gubbe och det var aldrig tjafs, de ersatte helt och vi fick allting åtgärdat på ett par dagar... Och idag ringde vi efter vi upptäckt vattenläckan och innan vi hann förstå vad som hänt så stod en försäkringskille och en snickare i vårt kök och räknade ut hur mycket golv som kommer behövas. Och innan arbetsdagen var slut levererades det nytt golv (bild). Tack för det, folksam!! På fredag ska allt rivas så på alla hjärtans dag kommer morfar och hämtar oss... Ja, jag är välsignad med en far som kör löjligt långt för att ställa upp. Är inte han en vardagshjälte så säg? Wow... Det är tur att det finns folk som tar emot oss när vi faller!! Fantastiskt fint.


Kommentarer
Postat av: Eva i Lund

Surt sa räven om vattenskadan men en riktigt snäll pappa som hämtar upp dotra plus barnbarn. :D Hälsa så gott.

2013-02-11 @ 21:59:10
Postat av: Brita

Don't you worry about a thing... don't you worry about a thing no no... na na na na na =)

2013-02-12 @ 00:44:16
Postat av: Mamma

Klart man tar emot er när ni faller, det är väl det man har föräldrar till. Ska bli så underbart att få rå om er ett tag. Kram!

2013-02-12 @ 18:37:56
Postat av: Alexandra

Verkligen surt för er! Men skönt med ett bra försäkringsbolag och bra föräldrar som tar hand om en. Tobbe var lite orolig för att du skulle köra upp själv med 2 barn, men skönt att din pappa ställde upp, vilket jag misstänkte att han skulle. :) Synd bara att du inte kommer vara hemma så vi kan umgås när det väl lugnar sig nu på mitt jobb.

2013-02-12 @ 20:59:28
Postat av: Anonym

Ja snacka om tur i oturen, gäller att anlita rätt försäkringsbolag. Måste också säga att pappa Peter är en riktig klippa. Kanske vi kommer upp en sväng om det passar, längtar efter att få krama om er.
kram från momma & Nisse

2013-02-13 @ 14:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0