Snart är det slut på veckan...

Ja, snart har ännu en vecka gått. Mamma Nilla har åkt på höstsnuva... Fantastiskt. Skönt att det bara är en arbetsdag innan jag kan isolera mig hemma... Iaf för omgivningens skull. Personligen tycker jag om att gå till jobbet. Massor.

Länge sedan sist jag bjöd på bilder... Har inte riktigt haft tid... Men här kommer iaf ett par! Först ut:

Dagens outfit:

Tunika från HM, Knickers från HM, randiga strumpbyxor från Lindex... Och en unge från mother of Alice!

Vad mer vill ni se?? Jag har ju en bild på hennes egna fotölj... Och uppmärksamma hur lik hon är sin far när hon sitter och tittar på "Thomas tåg":


Slösitter och äter russin och degar... Pappas flicka!

Och på tal om pappas flicka! Kolla denna bruden:


Så här låg hon och sov i soffan idag (busted!)... Med tungan ute och så sprang hon med benen i sömnen... Så sjukt begåvad jycke! Soffan har blivit hennes nya bädd, eftersom Alice inte når henne där uppe lika lätt... Annars blir barnet lätt rätt så närgången på hundstackarn - i synnerhet nu när Alice lärt sig pussas och konstant ska göra det på hunden som bara ser ett jättegap som närmar sig... Ja, kort sagt så tycker nog Mika att det är lite otäckt ibland och då behöver hon en plats där hon kommer undan lätt.

Annars måste jag ge vår hund creds, för en snällare hund har inte funnits!! Och det är mot alla småbarn, inte bara Alice... Alices vänner får också klättra, plocka ben ur munnen på henne och provrycka i pälsen när mammorna eller papporna inte är snabba nog att hindra dem. Mika verkar nästan gilla det, för hon lägger sig gärna där barnen leker. Förmodligen har hon insett vilka som har mest matavvikelse när det är äta-dags... Det gäller att ha rätt vänner!


Köpt allvädersstövlar till Alice... Så här ser de ut...

Ja, det är väl allt som hänt på sistonde. Nu ska jag glo lite på hockey, sen är det sova-dags... Jobb imorrn!

Kommentarer
Postat av: Mamma

ÄNTLIGEN lite nya bilder på mormors älskling ;) Guuud vad jag saknar er. Håller med om att snällare och mer tålmodig hund än Mika får man leta efter. Fina stövlar, dom blir bra på dagis nu när det börjar bli kallare ute. Kram till er alla <3

2011-09-16 @ 00:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0