Min utmaning!

Jag har blivit utmanad av Mickan och vill nu utmana vidare

Jag vill att ni skriver om när ni träffades. Var träffades ni? Vad handlade ert första samtal om? Vad tänkte ni om varandra? Vad var det pinsammaste som hände er när ni var nyförälskade!?

Kom igen!

Jag utmanar härmed SOPHIE, ANOUK och ANNA!
Men eftersom ämnet var så kul att läsa om andra så utmanar jag ALLA ANDRA OCKSÅ (speciellt Amy som kände sig mobbad, hehe)! Ni kan väl skriva i mitt kommentarsfält om ni bloggat om det, så jag kan läsa :) Lite lööööve


Här kommer min lilla story, men de flesta har ju hört den innan.

Jag träffade min make när jag jobbade på f.d. Banken pub. Han var där och köpte mitt telefonnummer för 600 kronor och då kan man ju inte låta bli att svara heller! Vårt första samtal handlade om tidelag (det var ett väldigt konstigt samtal som inkluderade fler personer som var närvarande) och förmodligen pengar, eftersom jag spelade av honom en rejäl summa medan vi pratade - han var ju tvungen att spela för att få sitta vid mitt black jack-bord. Jag tänkte att han var en trevlig kille och såg bra ut i mina ögon... Jag gillade hans breda axlar. Han hade samma kväll sagt till sin kompis Tobbe att "henne ska jag ha!" om mig, så det var nog en ömsesidig attraktion.

Någon dag senare fick jag fatt i hans mail (för ni tror väl inte han vågade ringa?) och skrev på msn anonymt. Skrev att jag jobbade på casinot, så han försökte gissa vem jag var och ringde Tulle så gick de tillsammans igenom anställningslistan (ingen chans att dejta någon i smyg i denna staden inte...)... Så när han kom fram till att det var jag, så blev han lite kaxig och dök plötsligt upp vid min dörr med en låda jordgubbar... Sen dess har vi varit vi... Och när jag nu åker till Östersund i april blir det längsta vi har varit ifrån varandra sen vi träffades!!

Pinsammaste händelsen var när vi dejtat ett par dagar och han skulle spela minigolftävling och jag låg på stranden under tiden... Brände mig så fruktansvärt i solen och fick solsting så när vi kom hem var jag illröd, blev yr och sen kräktes jag på min nya pojkvän och sen svimmade jag. Det var väl det stora testet... Johan bäddade ner mig efter att ha tömt en tub after-sun på min kropp, sen hämtade han vatten och eftersom man ska äta salt så fixade han en tablettask salta katten... Min goprins.

Jag är så lycklig. Har så mkt jag vill skriva men nu vaknar Alice.
På återseende!


Kommentarer
Postat av: Amy

Äh, vilken av alla(?) ska jag skriva om? Svårt när man inte har nån nuvarande ju.

2011-03-06 @ 14:12:32
URL: http://hannahsmorsa.se
Postat av: maria - Albins stolta mamma

har anammat din utmaning o skrivit om det :)

2011-03-06 @ 23:13:32
URL: http://kamparlust.blogspot.com
Postat av: Sophie

Ska skriva ikv'll :)

2011-03-07 @ 08:41:10
URL: http://ljuvt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0