Dagens ris

Dagens ris går till MyKidoo. För att deras förbenade tallrik åkte i soporna idag efter att ha svällt(?) och det lossnar små plastbitar från insidan precis över trycket.

Nog för att den var gratis i samband med att jag handlade kläder, men det står ändå att den ska tåla diskmaskin och jag anser mig ha rätten att ställa lite högre krav än vad den uppfyllt. Så gamla är inte grejerna ändå - hade ju partyt den 15/1 2011 (plus de dagar som frakten tog...) så de är ju bara lite över en månad gamla.

Nomore MyKidoo for me.


Dåligt!
Shit of the day



Tillägg 22/2 kl 13.36:
Den har inte åkt micro... Den micrade maten får hon på hattstugantallriken eller någon IKEA-tallrik

IKEA btw... håller ni inte med om att de borde skrota idén på ett till freaking elprylsvaruhus vid biltema och istället smälla upp ett underbart IKEA där!? Eller barnens hus!

Kommentarer
Postat av: anouk - En Rookiemammas vardag

OJ?! Jag tycker vårt är jättebra... Hur har det svällt?!



Ok, då är jg med. Men man ska absolut inte behöva skämmas. För VAD man än klär ungarna i, för det är ens eget val tills ungen kan bestämma själv. De som kallar sig genusförespråkare och menar på att man inte kan ha klänning till dottern eller biltröja till sonen har inte riktigt fattat grejen.

Det handlar ju om att kunna erbjuda allt. Alla typer av plagg och alla typer av färger. Oavsett brn. oavsett kön.



Sen om man vill lägga fokus eller krut på det är ju klart en annan femma.



Anledningen till att jag reagerar så på din "inställning" till homosexuelitet beror på att jag alltid brunnit sjukt mkt för våra hbt-vänner. Och skulle man nu måsta placera mig i ngt fack så skulle nog även jag klassas som Bi, men det är inget jag tänker desto mer på. Och inte tycker någon annan heller ska göra. Man blir kär i den man blir kär i och borde också accepteras och respekteras därefter.

Därför har jag så svårt att förstå hur man kan HOPPAS att sonen/dottern ska gå det ena eller andra hållet eftersom det i mina ögon inte bör spela NÅGON SOM HELST roll. Jag hoppas inte att knodden ska bli varesig homo, bi eller hetero. Vem än hon blir kär i är ju den rätte för henne...?



Nåväl, detta kan diskuteras i evigheter. SJÄLVKLART har alla rätt til sin egen åsikt. Fast när det gäller hbt brukar jag oftast ilskna till. haha

2011-02-22 @ 13:02:51
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: M

Hm, har du kört den i micron? Har inte kollat om det går men melamin som används till de flesta barntallrikar reagerar precis så i microugn. Kasst, javisst. Personligen så värmde jag all barnmat till Annie i micro så det blev till att lägga undan alla melamintallrikar tills hon åt vår mat.

2011-02-22 @ 13:23:38
URL: http://marianordstedt.blogg.se/
Postat av: M

Då säger jag: upp ur soporna, fota och skicka ett mail till support och säljaren som kopia. Sinnessjukt, det ska ju hålla till ett barn i alla fall. Reklamera så de får chans att åtgärda!

2011-02-22 @ 17:04:12
URL: http://marianordstedt.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag hade med fotat och skicka in till Me&I - vilket skräp om det inte ska klara mer. Det är ju till för Barn att Använda och inte bara titta på o.O

2011-02-22 @ 21:46:47
URL: http://mammalijn.blogg.se/
Postat av: Madde

Ang IKEA så ville de öppna i KRstd men kommuen sa nej för många år sen....så skit åt kommungubbarna;)

2011-02-23 @ 14:56:23
URL: http://madeleneaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0